Adscore SEO-Analys

Du kanske har en hemsida som du älskar. Men hur bra fungerar den? Hur mycket trafik kommer in till den varje dag från Google? En genomgång av SEO är en hälsokontroll över alla delar av din hemsida. Om du inte syns på förstasidan på Google så får du troligtvis inga besökare till hemsidan härifrån, och detta kan vi hjälpa dig med.

Vår SEO-Analys ger dig en tydlig och enkel lista med vilka justeringar och förbättringar du enkelt kan implementera på din hemsida för att den ska ha de rätta förutsättningar för att synas långt upp i Googles sökresultat. 

Det kan vara klurigt att veta vilka faktorer som påverkar din ranking mest. Detta är dels får att det är så många olika justeringar som man kan göra, vilket kan göra det svårt att prioritera. Utöver detta, så ändras mycket inom SEO hela tiden och det som var aktuellt några månader sedan kanske inte är aktuellt längre.Enkla justeringar kan göra en stor skillnad.

Din hemsida är en av dina absolut viktigaste marknadsföringsytor, så det bör vara varje företags mål att den ska vara tilltalande och att besökaren ska få den information som de letar efter, men framförallt är det viktigt att dina potentiella kunder hittar till sidan.

Vi går igenom hemsidan ur ett tekniskt perspektiv för att hitta förbättringsmöjligheter. Utöver detta gör vi en prestandaanalys för att se om det finns förbättringar att göra. Vi hjälper även till med att se över vilka sidor som länkar till er sida och om det finns utrymme för potential här. När analysen är klar får ni en färdig handlingsplan med prioriterade förbättringsområden så ni enkelt kan genomföra förändringarna själva. Önskar ni hjälp med detta finns vi självklart till förfogande. 

Vår SEO-Analys hjälper dig med bland annat:

  • Tillgänglighet – hur tillgänglig är din webbplats för sökmotorer?
  • Struktur – hur väl fungerar din webbplats ur ett tekniskt perspektiv?
  • Sökord – vika sökord rankar du på idag, och vilka bör du fokusera på framöver? 
  • Prestanda – hur snabbt laddar din webbplats och vad kan du göra för att förbättra det?

Pris: 9900 sek + moms. 

Fyll i nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan!